Asigurari Casco Online.
Calculator si Cotatii Asigurare Casco 2014

Calculator CASCO 2015 ( Estimativ )

Acest calculator Casco realizeaza o estimare a valorii politei Casco (anuala, trimestriala sau cu plata in 10 rate). . Introduceti valoarea masinii in EUR (valoarea de piata, suma de asigurare a auto) si apoi click pe “Calculeaza”. Vor fi afisate cotatiile CASCO estimative la Allianz Tiriac, Astra, Generali, Groupama, Omniasig, Uniqa.

Valoarea masinii = valoare actuala estimata a masinii. In cazul masinilor noi cu zero km se calculeaza pe baza facturii de achizitie. In celelalte cazuri valoarea este data de valoarea de piata conform cataloagelor companiilor de asigurari. In cazul in care nu cunoasteti valoarea exacta a masinii introduceti valoarea pe care o estimati ca fiind valoarea de piata, suma de asigurare exacta urmand sa fie facuta pe baza cataloagelor de catre compania de asigurari.

Oferte CASCO cu 12% - 19% mai scazute ?

Suntem brokeri de asigurare si avem negociate tarife speciale reduse cu multe companii de asigurari.

  1. Completati in maxim 2 minute un simplu formular sau sau ne trimiteti un simplu email.
  2. In cateva ore va trimitem pe email cotatii CASCO angajante de la mai multe companii de asigurare.
Formular Cotatii Casco Exacte

Termeni si Conditii Calculator Casco Estimativ

Acest Calculator CASCO online realizeaza o estimare. Cotele pot scadea (daca sunt promotii ale companiilor, cumularea cu alte tipuri de asigurari – RCA, Locuinte, vechime permis, etc ) sau creste (in functie de dotarile auto, de daunele provocate in trecut cu auto , vechime permis, etc). Termeni si conditii ale calculatiilor CASCO online. Toate informatiile continute sunt furnizate “asa cum sunt”, fara garantia completarii, acuratetii, limitei de timp sau a rezultatelor obtinute prin / din utilizarea acestor informatii si fara garantii de nici un fel, exprese sau insinuate inclusiv, insa fara limita de garantie pentru performanta, vandabilitate sau potrivire pentru un scop anume. Tinand cont de natura schimbatoare a legilor, regulilor si regulamentelor companiilor de asigurari , precum si a riscurilor inerente survenite in comunicarea electronica, pot aparea intarzieri, omisiuni sau inexactitati in informatiile continute. Desi acordam suficienta atentie pentru a ne asigura ca informatiile sunt corecte si actualizate, compania noastra nu ofera nici o garantie cu privire la corectitudinea informatiilor furnizate si nu poate fi raspunzatoare pentru eventualele erori sau omisiuni ori pentru rezultatele obtinute prin folosirea acestor informatii. Toate informatiile sunt supuse modificarii în orice moment, fara notificare prealabila. In cazul in care descoperiti erori, inadvertente sau omisiuni, va rugam sa ni le comunicati.